Формуляр за замяна на продукт

В случай на заявка за замяна на продукт, моля попълнете следната форма:

ЗАМЯНА

В случай, че размерът на поръчаната и получена стока се окаже несъответстващ, клиентът има възможност да замени закупената стока в срок до 14 дни от получаването и, при условие че върнатата стока е неизползвана, чиста и в оригинална опаковка. Към пратката трябва да бъде приложен настоящия формуляр за замяна. Стоката трябва да бъде обезопасена от повреждане по време на транспорта и изпратена на адрес:

ЕКОНТ: гр.Варна,ул,,Шабла”1, офис ЖП ГАРА
телефон: 0700 17 300

СПИДИ: гр.Варна, ул,, Шейново”24, Офис №746
телефон:0700 17 001

Клиентът има право да замени закупена стока с избран продукт от магазина, като във формуляра в полето за замяна трябва да отбележи желания от него продукт/и. Ако продуктът, който е избран за замяна, вече не е наличен и се налага избор на друг, клиентът има срок от 30 дни да посочи модела. След изтичането на този срок на клиента ще бъде върнат първоначално заплатения от него артикул.

МОЛЯ, НЕ ПРАВЕТЕ НОВА ПОРЪЧКА ПРЕЗ САЙТА!

Всички въпроси, свързани със замяната и стойностите на продуктите, могат да бъдат доуточнени чрез имейл shop@goyaleather.com или на телефони: 052 610 770 или 0878196663. Куриерските разходи за рекламираната стока са за сметка на клиента. Сумите се възстановяват единствено по банков път по посоцена от Клиента сметка. Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

0
КОЛИЧКА
  • No products in the cart.