В goyaleather.com, изборът на шапки с косъм от лисица е голям. Клиентите избират както по стил, така и по цвят.

Шапките с козина от лисица са красив и същевременно практичен аксесоар, който изисква да се полагат определени грижи. След зимния сезон шапката трябва да се почисти и съхранява за следващия сезон. Кожената шапка се замърсява по време на носене. Препоръчваме Ви, да се обърнете към специализирани ателиета за химическо почистване, но има лесни методи, които можете да приложите у дома. Ние от goyaleather.com ще Ви запознаем с някои от тях.

-Най-лесният и безопасен начин, който често може да се прилага е МЕХАНИЧНОТО ПОЧИСТВАНЕ. Козината просто се изчетква с метална четка, която може да си закупите от магазини за домашни любимци. По този начин се премахва мръсотията и се разресва сплъстяване, ако има образувано на места.

-За шапките от бяла козина, използвайте натурално бяло нишесте. Внимателно го втрийте в козината, след което изтръскайте добре и изчеткайте с металната четка. Мръсотията ще изчезне заедно с нишестето.

-Ако имате шапка с бяла козина и тя е започнала да пожълтява, може да премахнете пожълтяването с 3% разтвор на водороден пероксид (закупен от аптеката), който смесвате с вода в съотношение 1:1. Напръсквате замърсената козина с помощта на пулверизатор, оставяте да изсъхне и внимателно разресвате. Ако нямате пулверизатор, напоявате чиста, бяла кърпа с течността и внимателно избърсвате козината, като следвате посоката на косъма.

-Разтворете малко шампоан за домашни любимци в хладка вода. Напоете чиста памучна кърпа в разтвора и почистете козината по посока на косъма. Подсушете и разрешете с четка косъма.

След като сте почистили шапката, сложете плътно хартия във вътрешността и едно или две клончета лавандула.

След като сте почистили своята шапка чрез някои от горепосочените методи, приберете шапката по възможност в картонена кутия или в текстилен памучен калъф. Не забравяйте от време на време да я изваждате и проветрявате.

С добри грижи шапката ще Ви служи дълго и ще бъде любим моден акцент към зимното Ви облекло. Не се колебайте да се свържете с нас ! Ние от goyaleather.com , сме щастливи да Ви помогнем!

0
КОЛИЧКА
  • No products in the cart.