Кожената шапка е аксесоар, който несъмнено ще подобри Вашата визия. В goyaleather.com предлагаме различни стилове шапки, в класически и неостаряващи цветове при мъжете, до ярки и дръзки при дамите.

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПРАВИЛНАТА ШАПКА?

В края на краищата една и съща шапка може да изглежда страхотно на даден човек , но не и на друг. Голямо значение оказва формата на лицето. Трябва да се съобразим с нея, за да преценим кои стилове биха били подходящи. От друга страна, значение има и за какъв сезон си търсим шапка. Изборът, който имаме е достатъчно голям, за да ви гарантира, че ще намерите това , което търсите.

На Вашето внимание goyaleather.com предлага една от най-универсалните шапки, непреходна във времето, а именно КАСКЕТ. Модерна, стилна, еднакво обичана и от мъжете, и от жените. При някои каскетите допълват елегантната, класическа и строга визия на облеклото, при други динамичния, небрежен стил.

В зависимост от сезона се изработват от агнешка тула с мек и полиран косъм от вътрешната страна, или от мека напа с хастар отвътре. Повечето каскети имат скрити ушанки които може да се използват при по-студено време.

РАЗМЕРЪТ е решаващ фактор, който трябва да вземете предвид, ако търсите перфектната кожена шапка. Шапката трябва да приляга плътно, но не стегнато, трябва да стои над веждите ви и да не пречи на зрението ви.

Първа стъпка е измерването на размера на главата ви. За целта е необходим шивашки сантиметър или текстилна лента.

–Вземете измервателната лента и като започнете 1 см над върха на ухото, увийте лентата около главата си, докато се срещнете отново в началната точка.

–Ще получите директно размера на шапката в сантиметри.

–За по-прецизно и точно измерване, повторете действието 2-3 пъти.

Старайте се измервателната лента да не е нито прекалено стегната около главата, нито разхлабена.

Имайте предвид, че някои каскети в задната част имат скрит ластик в шева. Това позволяв размерът да е ,,плаващ,,.

Ние от goyaleather.com Ви съветваме да обърнете внимание на ПОДДРЪЖКАТА и съхранението на шапката. Течен протектор или спрей, ще направи Вашата кожена шапка непроницаема за суровите атмосферни условия. Той ще помогне за отблъскване на водата и ще предотврати образуване на петна. За най-добри резултати, този протектор трябва да се прилага поне веднъж в сезона. Ако шапката е изработена от лицева кожа и се намокри в дъждовно време, оставете я да изсъхне добре, след което, нанесете балсам за кожа , за да поддържате кожата мека и еластична.

Надяваме се след нашите съвети, смело да добавите шапката, като аксесоар към облеклото ви.

Приятно пазаруване в goyaleather.com

0
КОЛИЧКА
  • No products in the cart.