ТОП ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ ГОЯ LEATHER

 

Тенденциите при облеклото идват и си отиват,защото модата се мени,но има неща,които си остават вечни,а именно- КОЖЕНИТЕ АКСЕСОАРИ. Независимо дали става въпрос за страхотен портфейл, колан или чанта, кожените изделия винаги придават финес и класическа изтънченост на облеклото.
Всеки мъж, независимо от възраст и вид професия, иска да изглежда привлекателно. Ето защо повечето съвременни мъже внимателно се грижат в гардероба им да присъстват добре съчетани по стил вещи и аксесоари.
Продуктите на ГОЯ leather ще Ви осигурят външен вид,който отразява вашия индивидуален начин на живот и вашето лично професионално присъствие.
За да Ви помогнем да намерите този перфектен кожен аксесоар, ние Ви предлагаме висококачествени изделия на достъпни цени, които може да си купите още сега от нашия онлайн магазин goyaleather.com

КОЖЕН ПОРТФЕЙЛ

Използвайки се ежедневно,той е неразделна вещ в живота на всеки.Когато и където и да отидете,портфейлът Ви отива с вас. Никой не трябва да излиза навън без портфейл с добро качество в джоба си.
Какъв портфейл да изберете?
Някои избират според цвета, и гледат той да е в съответствие с колана или кожената чанта. Портфейлът за мъже може да бъде в различни цветове,включително черен,кафяв,камел,коняк……
Изработва се в няколко формата и всеки избира според своя вкус и предпочитания.
Знаем,че портфейлите често се пълнят с неща,различни от това ,за което са предназначени. Мъжете носят карти,пари в брой и всичко между тях.
Сред най-популярни функции са:
* джоб отделение за монети
* различни слотове за кредитни карти
* прозорец за лична карта
* слот за талони
* и други

Освен, че са функционални, портфейлите действат и като ежедневен аксесоар. Външният вид на този моден аксесоар трябва да Ви радва колкото и характеристиките му. Ако пък решите да го купите за подарък,има поверие,което гласи,че вътре трябва да сложите банкнота или монета, за да донесете късмет на притежателя,с пожелание-портфейлът му винаги да бъде пълен!

КОЖЕН КОЛАН

Отдавна коланът се е превърнал в неизменна част от мъжкия гардероб. При мъжете коланът е нещо повече от аксесоар,който придържа панталона на мястото му-той е стил и класа,диктуваща цялостната визия и излъчване на всеки един мъж.
Най-често е добре да комбинирате колана си с цвета на обувките,защото така комбинирате избора си на стил.
Хубаво е да разполагате с колан за официално облекло, още един за стилна ежедневна визия и такива за свободното време.
Мъжете имат възможност да избират сред много по-малко аксесоари в сравнение с жените, и най- предпочитан е коланът. При изборът на колан е важно да знаете РАЗМЕРА , който Ви трябва.
Класическият мъжки колан е с ШИРИНА 3 – 3,5 см. В този диапазон влизат както коланите за официално облекло, така и универсалните модели,подходящи за повечето стилове на обличане.
Моделите ,подходящи за спортен или спортно ежедневен стил,са по – широки: от 3,5 – 4,5 см до 6 см.
При фсяко положение сте зависими от гайките на панталона или дънките, с които искате да носите конкретния колан.
ДЪЛЖИНАТА на колана се измерва в сантиметри, и е отбелязана на вътрешната част на кожената лента.
Препоръчваме да измерите с шивашки метър обиколката на мястото където ще носите своя колан, и да добавите 15 см. , така ще получите дължината на колана в сантиметри.
Ако коланът е за подарък и не сте сигурни за размера, проверете дали моделът, който харесвате, може да бъде скъсен- както е посочено в описанието по – долу:

* до катарамата трябва да има развиващ се винт, а не нит
* вземете подходяща отверка и развийте винта
* от старата дупка на винта навътре измерете желаната дължина за скъсяване,отбележете и пробийте нова дупка в средата на колана
* срежете колана като запазите същото разстояние от новата дупка до края на колана
* сглобете колана с катарамата и завийте винта
При това положение спокойно можете да вземете колан , дори и с няколко размера по – голям.

 КОЖЕНА ЧАНТА

Мъжките чанти са мястото,където модата отговаря на функцията.
Двоумите се каква да изберете?
Винаги е добре да се спирате на такъв размер чанта , който е лесен за носене. Избере такава,която разполага с достатъчно прегради и отделения за всекидневните Ви вещи.
За най- предпочитан модел градски чанти се счита мъжката чанта с една презрамка. За разлика от моделите с две презрамки (тип раница), този аксесоар не е нужно да се свали, за да се стигне до съдържанието. Достатъчно е просто да го извъртите около тялото си и основното отделение ще се окаже отпред в областта на корема.
Моделите, които Ви предлагаме спечелиха своята популярност, благодарение на хармоничната комбинация от компактен размер и достатъчен капацитет. Ключове, портфейл, документи, телефон лесно се побират в на пръв поглед малка чанта.

Всички наши кожени аксесоари се изработени от качествена кожа. Възможните несъвършенства не са дефекти, а характеристики, типични за конкретната кожа.
Най- добрата грижа за всеки кожен продукт винаги е превантивната грижа.
Не оставяйте кожени чанти, колани или портфейли на пряка слънчева светлина, тъй като това може да доведе до избледняване на цвета.
Вода/дъжд могат да оцветят някои кожени аксесоари с гладки, лъскави,лачени или велурени покрития. Ако чантата се намокри, не забравяйте да я изсушите, но без да търкате. Оставете в добре проветриво място,далече от пряка слънчева светлина да изсъхне естествено.
Изделия като чанти, портфейли и колани могат да бъдат съживени и да върнат първоначалният си вид чрез полиране с мека кърпа, и използване на специфични продукти за почистване и поддръжка на естествена кожа.
Който и кожен аксесоар да изберете от нашия онлайн магазин goyaleather.com, ще се радвате на истински качествена придобивка. Ако Ви затруднява големият избор, не се колебайте да ни потърсите за съдействие! Щастливи сме да помогнем!

0
КОЛИЧКА
  • No products in the cart.