Във всеки един момент средният потребител носи няколко кожени изделия. Това може да включва яке, чифт обувки, чанта, колан или портфейл.

Продуктите създадени от естествена кожа са с доста по-дълъг живот от тези от изкуствени материали. Това е така защото кожата е по-здрава, еластична, издръжлива и позволява при едни добри грижи за нея, по-дългата й експлоатация.

Основното предимство на естествената кожа е, че тя е природен материал и затова е много по-комфортна и здравословна за тялото ни. Тя позволява на нашето тяло да диша, именно защото самата тя диша.

Естествената кожа е много по-екологична, отколкото изкуствената. Учените смятат, че продуктът от естествена кожа се разгражда в природата за около 50 години, докато разграждането на същия продукт от изкуствена кожа отнема около 500 години.

Продуктите от естествена кожа са добра инвестиция, защото въпреки това, че са по-скъпи, те са по-издръжливи, и така изплащат цената си във времето.

Като цяло, носенето на изделия от естествена кожа има своите неоспорими предимства:

1) – по-дълъг живот на изделието

2) – здравословно за тялото ни

3) – повече мекота, удобство и комфорт

4) – създава чувство за лукс и класа

Най-добрите, модерни и качествени изделия от естествена кожа ще откриете в нашия онлайн магазин https://goyaleather.com/ , или на място в магазин ГОЯ- в гр.Варна, ул.Мусала 2.

0
КОЛИЧКА
  • No products in the cart.