Плащане и Доставка

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Всички плащания за поръчани през сайта стоки се извършват в български лева.
Потребителят може да заплати цената на поръчаните стоки като използва по свой избор една от изброените на уебсайта възможности. На Сайта е възможно плащане чрез следните методи:

наложен платеж

Заплащате дължимата сума за покупката в брой или с банкова карта на куриера при доставка на адрес, или в офиса на куриерската фирма.

банков превод

Използвайте номера на поръчката като основание за плащането. Поръчката няма да бъде изпратена преди получаването на превода по нашата сметка:

IBAN: BG73RZBB91551010301385

          BIC (Swift): RZBBBGSF

          Титуляр: ГОЯ 67 – ЯНА МЛАДЕНОВА ЕООД

– чрез ПОС терминал (към момента не е активно)

Ако потребителят избере метод на плащане, включващ трета страна – доставчик на платежни услуги, Потребителят може да бъде обвързан от разпоредбите и условията и/или таксите на такава трета страна.
Търговецът не носи отговорност, ако даден метод плащане, включващ трета страна – доставчик на платежни услуги не е наличен или по друг начин не функционира поради причини, които не могат да бъдат вменени във вина на Търговеца.

НАЧИН, СРОК И ЦЕНА НА ДОСТАВКА

Доставки на стоки закупени от сайта се извършват само на територията на Република България.

Доставките се извършват с куриерски фирми Спиди и Еконт. Пратките се доставят по Ваше желание до личен адрес или до офис на куриерската фирма. Пратките се доставят с опция преглед и тест(проба).
За избран от клиента друг доставчик,цената за доставка се заплаща от клиента.
Поръчки направени до 15 часа се обработват през същия работен ден. Поръчки направени след 15 часа се обработват през следващия работен ден. Поръчки направени в почивни или празнични дни се обработват на следващия работен ден.

Сроковете за доставка са до 1-3 работни дни от приемане на поръчката. В събота офисите на куриера работят от 9:00 до 13:00 часа, а доставки до адрес се извършват до 13.00 часа. (Виж: График на обслужване на населените места)

Дружеството не носи отговорност за закъснение и неспазване на срока в случай, че закъснението се дължи на куриерската фирма.

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад доставката е в срок от 1 до 3 дни.
Ако продуктът не е на склад и се налага неговото изработване,срокът е по-дълъг около 10 работни дни ,като максималния такъв може да достигне до 20 работни дни. Поръчки изпратени след 15.00 часа е вероятно да не бъдат получени на следващия ден.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон или e-mail за контакти.
Дружеството не носи отговорност за закъснение по вина на доставчика или при форсмажорни обстоятелства.

За направени поръчки на стойност над 100 лв, доставката е безплатна,с включена опция-преглед и тест(проба).За покупка на стоки на стойност под 100 лв. се заплаща цената на поръчаните артикули, плюс цената за доставка, на куриера при получаване на стоката. Клиентът подписва приемо-предавателен талон (удостоверяващ предаването на стоката), който служи за разписка. С подписването, клиентът овластява куриера да предаде от негово име и за негова сметка на ДРУЖЕСТВОТО сумата, представляваща цената на доставената стока.

ПРЕГЛЕД НА СТОКАТА

Доставката се извършва от куриерска фирма на ръка срещу подпис. При предаване на стоката клиентът подписва придружаващите я документи. При невъзможност или затруднение за връчване лично на клиента, пратката може да бъде връчена на упълномощено лице, посочено от клиента. За упълномощено лице се счита всеки, който не е титуляр на поръчката, но приема стоката и е на посочения от клиента адрес.

Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от клиента или упълномощеното от него лице. Евентуални повреди или други щети следва да бъдат докладвани незабавно на Дружеството.За щети и повреди нанесени на стоката от доставчика при транспортирането й, Дружеството не носи отговорност. При увреждане от транспорта се съставя констативен протокол в три еднообразни екземпляра, който се подписва от Клиента и куриера.

При възникване на проблеми с доставката по вина на Дружеството, всички допълнителни разходи по изпращане или приемане на стоките са за сметка на Дружеството. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за сметка на клиента.

При посочени неверни данни при заявяване на поръчката (грешен или непълен адрес за доставка, липса на телефон за контакт с клиента и др.) Дружеството не е обвързано от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

При отказ за получаване на стоката, когато отказът се счита за неоснователен, клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Дружеството се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед, Клиентът може да поиска доставената му стока да бъде заменена със съответстващата на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.

0
КОЛИЧКА
  • No products in the cart.