Агнешките кожухчета неизменно присъстват все по-широко в зимния гардероб. С такава дреха Вие ще се чувствате не само уверени, а и обгърнати от топлина и уют. Всяка жена притежава собствен стил и има свое виждане за индивидуалност и красота. В ГОЯ LEATHER  можете да намерите оригинални и ексклузивни модели кожуси, създадени с много любов за нашите клиенти! Надяваме се, че на сайта на нашия онлайн магазин или в магазина ни в гр. Варна, ул. Мусала 2, всяка жена ще намери своето любимо кожухче.

Новата ни колекция ДВУЛИЦЕВИ КОЖУСИ е с модерен дизайн и удобни кройки. Време е да направите място в гардероба си за най-специалните модели, които съставляват симфонията на елегантност и комфорт. Използвани са висококачествени агнешки кожи, обработени по най-съвременните технологии.

Чудесно е да имаш възможността да грабнеш палтото от закачалката, и да го облечеш от която страна искаш, според атмосферните условия навън или в зависимост от настроението ти. Ефектните двулицеви кожуси могат да се носят като тип яке от кожената страна при влажно и мокро време, или като разкошна и модерна шуба с козината навън, през сухите и студени дни. Моделите могат да се съчетават както с елегантен, така и с ежедневен дрескод, за да създадете много личен и уникален стил. Свободната кройка на повечето двулицеви кожухчета е подходяща за всеки тип фигура, от финни дами до жени с пищни форми.

    Съвременната мода не поставя строги рамки по отношение на модели, кройки и цветове. Фаворити са както късите, през миди до ултра дълги варианти, които ще добавят към визията Ви хармоничност и изисканост. За дамите с активно и динамично ежедневие препоръчителни са късите модели с прав силует или със силно подчертана талия чрез скрит шнур за пристягане. Те са толкова ефектни, че дори не е необходимо да ги допълвате с пуловери с обемни яки или шалове.

    За деловите дами са дългите модели, носещи чувство за аристократичност и разкош. При някои от тях има колан, който стои красиво и органично. Фокусът е върху класическия силует без излишен декор. През настъпващият зимен сезон особено актуално и модерно ще бъде контрастният цвят на яката, на колана или на завършващия маншет на ръкава. Не подминавайте и акцентните прикачени джобове, ако искате да сте в крак с модата.

Моделите ни са универсални и Вие смело може да експериментирате с различни аксесоари- шапки, ръкавици и други…подчертаващи изтънчената Ви визия.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДВУЛИЦЕВИ АГНЕШКИ КОЖУХЧЕТА ОТ ГОЯ LEATHER

защото са модерни

—защото са удобни и практични

—защото са изработени от най-качествените кожи

—защото са леки но същевременно много топли

—защото са икономични за портфейла Ви (заплащате една цена, а получавате две различни визии)

— и най-вече, заради пламъка в очите и усмивката на лицето Ви, когато ги облечете!

   Колекцията ни, демонстрира перфектния баланс между естествена елегантност и ежедневен комфорт. Надяваме се, че с нея ще удовлетворим вкуса даже на най-претенциозните дами! Изберете качеството на нашите облекла! Насладете се на луксозно пазаруване и бъдете на гребена на модната вълна с ГОЯ LEATHER

Двулицевият агнешки кожух е страхотен модел за есенно-зимния сезон. Права кройка с качулка, закопчаване с двойно отваряем цип. Палто с две страни - от едната страна може да се носи с непромокаем текстил при влажно време, от другата - като шуба от къдрава агнешка козина.  Вградени джобове от двете страни. Кожухът разполага със скрит шнур в талията, за допълнително пристягане. Всичко за удобство, топлина и комфорт.

Двулицев кожух с модерен принт. Изчистена права кройка с акцент върху принта наподобяващ плетиво. Качулката е пришита и е неподвижна. Закопчаване с метален цип, има и два джоба. Изключително лек и удобен.Двулицев кожух с модерен принт. Изчистена права кройка с акцент върху принта наподобяващ плетиво. Качулката е пришита и е неподвижна. Закопчаване с метален цип, има и два джоба. Изключително лек и удобен.Двулицев кожух с модерен принт. Изчистена права кройка с акцент върху принта наподобяващ плетиво. Качулката е пришита и е неподвижна. Закопчаване с метален цип, има и два джоба. Изключително лек и удобен.Двулицев кожух с модерен принт. Изчистена права кройка с акцент върху принта наподобяващ плетиво. Качулката е пришита и е неподвижна. Закопчаване с метален цип, има и два джоба. Изключително лек и удобен.Дамски двулицев кожух с качулка от ГОЯ Leather. Изработен от висококачествена агнешка тула с напалан покритие. Косъмът е мек и нежен. Фокусът е върху класически силует, без излишен декор. Качулката е подвижна. Кожухът предлага перфектен баланс между естествена елегантност и ежедневен комфорт.Дамски двулицев кожух с качулка от ГОЯ Leather. Моделът е изработен от качествена агнешка тула с покритие, което го прави подходящ за носене и при влажно време. Кожухът е с права кройка. Качулката е подвижна.Съвременна елегантна кройка. Практичен двулицев модел. Прав силует. Два джоба. Лицевата част на кожата е с обработка-напалан против влага. Лек, топъл и комфортен. Моден акцент е контрастния цвят на яката и подвижния колан. Чудесен избор за деловото ежедневие. Стил и класа без излишна екстравагантност.Двулицев кожух с модерен принт. Изчистена права кройка с акцент върху принта наподобяващ плетиво. Закопчаване с метални капси , има и два джоба. Изключително лек и удобен.Прекрасен , двулицев агнешки кожух, изработен от висококачествена тула. Къс модел с прав силует, но с възможност да се подчертае талията посредством шнур със стопери за пристягане. Чудесен избор за дами с активно и динамично ежедневие. Удобна кройка, лек, топъл и комфортен.Дамски кожух двулицев от ГОЯ Leather. Съвременна кройка. Супер лек и топъл кожух. Моделът е двулицев с практична качулка. Възможност за пристягане в талията. Обработка напалан против влага.

 

0
КОЛИЧКА
  • No products in the cart.